Selecteer een pagina

STRUCTUUR | RUST | REGELMAAT |

zorgboerderij

Hendrik

Gelegen op het eiland Tholen in Poortvliet.

voor ouderen met geheugenproblemen,
dementie, parkinson en NAH (niet aangeboren hersenletsel)

Contact

Rashna Gonesh

Stoofstraat 48

4693 RA POORTVLIET

tel.06-53487124

 

KVK: 88342212

Praktische info

Openingstijden:

De zorgboerderij is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  van 09.30 tot 15.30.

financiering:

Via de gemeente loket WMO, daar kunt u een indicatie dagbesteding aanvragen. Vaak moet er wel een eigen bijdrage betaald worden. Hoe veel dit is wordt door het CAK bepaalt.

Vanuit de wet langdurige zog ( WLZ ) indicatie.

Eigen middelen.

begeleiding:

Er staat altijd een gediplomeerd zorgproffesional op de groep.

Zelf heb ik een verpleegkundige achtergrond met 13 jaar ervaring in de psychogeriatrie. Hier door is er veel mogelijk wat zorgvragen betreft. Twijfelt u, neem gerust contact op.

De dagbesteding is rolstoel toegankelijk.

Naast de gediplomeerde zal er vaak ook een stagiaire aanwezig zijn en vrijwilligers voor begeleiding bij de “extra” buiten activiteiten.

over mijzelf:

Mijn naam is Rashna, 32 jaar, geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen.

Mijn zorg avontuur begon bij Tante Louise waar ik de opleiding verpleegkundige heb afgerond en hier jaren met plezier heb gewerkt binnen de ouderenzorg. Voor korte duur heb ik in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt op afdeling De Melanen binnen GGZ WNB.

Afgelopen jaren heb ik als zzp’er onder de naam RashnaCare gewerkt binnen de ouderenzorg in verschillende verpleeg- & verzorgingshuizen. In deze jaren heb ik ontzettend veel ervaring op mogen doen en op diverse afdelingen gewerkt. Naast het feit dat geen dag het zelfde was kwam ik voor vele uitdagen te staan. Door te werken als zzp’er kon ik mijn eigen visie als verpleegkundige voortzetten.

Wanneer ik aan ouderenzorg denk, zie ik niet gewoon “ouderen”, maar individuen met een rijkdom aan verhalen, lessen en lachen. En dat is de kern van mijn missie: zorgen dat iedere oudere zich écht gezien en gehoord voelt.

De deelnemers verdienen niets minder dan de allerbeste zorg. Niet alleen omdat ze een leven vol ervaringen en avonturen achter de rug hebben, maar omdat ze stuk voor stuk uniek en waardevol zijn voor mij

Met mijn hart voor de ouderenzorg kan ik mijn beroep met passie en liefde voortzetten binnen de zorgboerderij. Mijn visie als verpleegkundige binnen de zorgboerderij is het verlenen van warme zorg.

Warme zorg is een vorm van belevingsgerichte zorg waarbij niet het herstellen, maar het verbeteren van de kwaliteit van leven centraal staat. De beleving van de deelnemers staat centraal en het is de bedoeling dat zij zich veilig en vertrouwd voelen binnen de zorgboerderij. Dit doen we door voor elkaar te zorgen in liefdevolle en ondersteunende relaties.

Elk leven is uniek en waardevol; een geschenk dat bescherming verdient. De zorgboerderij staat daarom ook altijd in teken van verbintenis. Ik wil zoveel mogelijk aansluiten bij de persoonlijke behoeften van de deelnemers en hierbij hecht ik veel waarde aan contact en afstemming met mantelzorgers, familie en andere relatie.

Bent u nieuwsgierig of wilt u een kijkje komen nemen bij ons neem gerust contact op met mij en ik zorg voor een warme welkom!

 

Contact

Rashna Gonesh

Stoofstraat 48

4693 RA POORTVLIET

tel. 06-53487124

e-mail: info@nullzorgboerderijhendrik.nl

KVK: 88342212